Proteste Bucuresti Jios Plahatniuk copy

România salvează Moldova de oligarhie. Este vorba de cei care protestează în centrul Bucureștiului și au reușit astfel să-l dea jos pe Ponta. Pentru că nu mai au pe cine da jos și se plictisesc în România, au luat decizia să vină să protesteze și pe la Chișinău.

”Noi am auzit că au fost 2 sau chiar 3 proteste în centrul Chișinăului și nu ați obținut nimic. Foarte rău, frați moldoveni. Un protest trebuie făcut în așa fel încât să nu-și dea seama gavniucii că vrei să-i dai jos. Scrii doar pe facebook că ieși în stradă la 7 seara și te duci. Ajungi acolo, strigi jos, jos, jos. Și a doua zi cel pe care îl voiai jos își dă demisia. Este simplu. Nu pot să cred că voi protestați de 2 luni și nu l-ați dat jos pe Plaha acesta. Noi l-am dat jos pe Ponta, hai să-l dăm jos și pe prietenul lui, pe Plaha”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Florinel Fomilă, protestatar român din București.

Domnul Fomilă a anunțat că protestele de la București nu mai sunt deloc interesante după ce l-au dat jos pe Ponta, așa că protestatarii vin de luni la Chișinău în număr mare să-l dea jos pe Vlad Plahotniuc, prietenul fostului premier român.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Proteste-Bucuresti-Jios-Plahatniuk-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Proteste-Bucuresti-Jios-Plahatniuk-copy-300x300.jpgadminInternațional
România salvează Moldova de oligarhie. Este vorba de cei care protestează în centrul Bucureștiului și au reușit astfel să-l dea jos pe Ponta. Pentru că nu mai au pe cine da jos și se plictisesc în România, au luat decizia să vină să protesteze și pe la Chișinău. ”Noi am auzit că au fost 2 sau...

Comentează