Cine a zis că vecinii nu sunt oameni buni nu-i cunoaște pe vecinii lui Chirtoacă. Aceștia au venit la judecătorie împreună cu primarul și au cerut eliberarea de urgență a lui Dorin din arestul la domiciliu. Exasperați, vecinii lui Chirtoacă au strigat cât i-au ținut bojocii: ”daloi, arestul la domiciliu”, ”free, Kirtos”, ”jios Mâna Moscovei”.

”Bună ziua, eu sunt vecin de la domnul Chirtoacă și vreau să vă spun că m-am zaibit. De când este în arest la domiciliu viața noastră a devenit un coșmar. Cântă întruna Liubă și bate din discuri. Înainte se ducea ca tot primarul în primărie, cânta, se veselea. Acum este obligat să stea în casă și nu mai avem somn. Nu se oprește la Liubă. Cântă Kak upaitelinî v Rasii vechera, cântă Smugleanka Maldavanka, cântă Katiusha. Iar noi vrem să dormim și nu putem. Free, Kirtos!”, a strigat disperat în fața judecătoriei Leonea Iaibu, vecinul lui Dorin Chirtoacă.

Judecătorul spune că nu poate să-l elibereze deocamdată pe Dorin Chirtoacă. Acesta susțin că asta se va întâmpla abia după referendum, când Chirtoacă nu va mai fi primar. Dar pentru că îi este milă de oameni, a decis să le oferă la toți câte o cameră în hotelul Nobil unde să doarmă liniștiți până atunci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Chirtoaca-discuri.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Chirtoaca-discuri-300x300.jpgadminPolitic
Cine a zis că vecinii nu sunt oameni buni nu-i cunoaște pe vecinii lui Chirtoacă. Aceștia au venit la judecătorie împreună cu primarul și au cerut eliberarea de urgență a lui Dorin din arestul la domiciliu. Exasperați, vecinii lui Chirtoacă au strigat cât i-au ținut bojocii: ”daloi, arestul la...

Comentează