Igor Dodon dezbracat la tribua parlamentului copy

Incredibil. După ce au rupt harta României, deputații socialiști au rupt și apoi au vărsat prin tot Parlamentul câțiva saci cu zahăr. Este vorba de sacii de zahăr trimiși moldovenilor ca ajutor umanitar de România. Numai că socialiștii sunt extrem de supărați. Aceștia declară că zahărul românesc nu este dulce și provoacă diabet zaharat.

”Nu ne trebuie nouă zahăr fascist. Noi vrem zahăr doar de la ruși. Acela este zahăr dulce, bun, nu diabetul acesta pe care ni l-a trimis România. Ce? Nu știați? Zahărul din România provoacă diabet zaharat. Eu mi-am luat acasă vreo 200 de saci ca să am din ce face vin bun, ceai. Aseară îmi zice un cumătru, băi, Igoraș, dar tu mi-ai dat zahăr sau sare? Cică a pus o jumătate de kil în ceai și tot nu era dulce. Clar, fasciștii iștea vor să ne îmbolnăvească”, a declarat Igor Dodon în timp ce arunca zahăr românesc prin Parlament.

Evident, Igor Dodon a fost ajutat de colegul său de partid, Vlad Bătrâncea. Micuțul socialist a rupt 20 de saci pe care i-a împrăștiat peste tot. ”De fiecare dată când merg în România și beau ceai, zahărul este dulce. Și credeți-mă, de când am cetățenie, mă duc des. Dar zahărul trimis de românași ca ajutor umanitar nu este dulce deloc”, a declarat rupătorul de hărți, Vlad Bătrâncea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Igor-Dodon-dezbracat-la-tribua-parlamentului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Igor-Dodon-dezbracat-la-tribua-parlamentului-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil. După ce au rupt harta României, deputații socialiști au rupt și apoi au vărsat prin tot Parlamentul câțiva saci cu zahăr. Este vorba de sacii de zahăr trimiși moldovenilor ca ajutor umanitar de România. Numai că socialiștii sunt extrem de supărați. Aceștia declară că zahărul românesc nu este dulce și provoacă...

Comentează