Corina Fusu Selfie in toaleta Protest

69 de tinere de la ASE protestează de ieri seară într-un club din Chișinău. Este vorba de clubul Cocos care s-a închis din cauză că nu respectă normele antiincendiu. Enervate la culme că nu au cum să-și facă selfie în cea mai cunoscută toaletă din lume, studentele de la ASE s-au blocat în veceu.

”Noi stăm în acest veceu, tipa sartir, pentru că nu concepem viața fără selfie-urile pe care le făceam în el. Pur și simplu am rămas șocate când am văzut că au închis clubul. Eu, de exemplu, aici i-am cunoscuți pe toți iubiții mei, octogenari din Ietalea. Pe Luigi, pe Vincenzzo, pe Berlusconi. Deși aveau peste 80 de ani, toți arătau foarte bine portofelele”, a declarat protestatara Virgina Facmi, studentă anul 2 la ASEM.

Tinerele au declarat și greva foame. Acestea susțin că fără aceste cluburi oricum rămân fără bani. Ca să le liniștească pe fete, proprietarul Moldovei, Vlad Plahotniuc le-a invitat în toaleta clubului Drive. Niciun pompier nu a avut curaj să intre până acum aici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-Protest.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-Protest-300x300.jpgadminMonden
69 de tinere de la ASE protestează de ieri seară într-un club din Chișinău. Este vorba de clubul Cocos care s-a închis din cauză că nu respectă normele antiincendiu. Enervate la culme că nu au cum să-și facă selfie în cea mai cunoscută toaletă din lume, studentele de la...

Comentează