”Liuda GhimPu-la Gunoi”, șa au strigat mai mulți tineri unioniști în fața Partidului Liberast. Aceștia nu doar că au strigat, dar și-au dus urarea la înfăptuire. Astfel că în momentul în care Liuda a ieșit pe ușă, tinerii l-au înhățat și l-au aruncat cu multă plăcere în tomberon.

Liuda Ghimpu a strigat ca din gură de șarpe, Plaha, Plaha, ajută-mă. Din păcate ajutorul nu a venit. Fiind un gunoi, a stat în tomberon mult și bine. Asta pentru că tinerii unioniști l-au plimbat prin oraș vreo două ore. L-au dus la Porțile Orașului apoi l-au lăsat în fața primăriei. Aici i-au pus o pancardă pe care scria: ”cine va trăda ca mine, ca mine să pățească”.

Potrivit Partidului Liberast, de vină pentru incident ar fi nimeni altcineva decât Talean Lașaru. Speriat și înfuriat, Liuda Ghimpu i-a cerut lui Plaha să i-l dea pentru o jumătate de oră pe Costea Țuțu ca să-l bată pe Talean Lașaru. Nicio șansă. Talean Lașaru s-a ascuns în tanc și striga vorba lui Carla’s Dreams: „pohui, eu-s în tanc!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Mihai-Ghimpu-tomberon-copy-300x300.jpgadminSocial
”Liuda GhimPu-la Gunoi”, șa au strigat mai mulți tineri unioniști în fața Partidului Liberast. Aceștia nu doar că au strigat, dar și-au dus urarea la înfăptuire. Astfel că în momentul în care Liuda a ieșit pe ușă, tinerii l-au înhățat și l-au aruncat cu multă plăcere în tomberon. Liuda Ghimpu...

Comentează