dorin-chirtoaca-retinut-cna-copy

Chișinăuienii nu au mai răbdat bătaia de joc al procuororilor Centrului Național Alcorupției și au ieșit să protesteze în fața instituției. Motivul este evident ca o capică de 5 ruble. Până acum procuororii au emis mandate de arestare pe numele primarilor orașelor mari din Moldova, dar nu s-au atins de capitală.

”Huoooo. Un, doi, un, doi, procuororii CNA la gunoi. Nu se poate să ne lăsați baltă. Noi vrem drumuri ca lumea, vrem mai puține butci, vrem trotuare fără găuri, dar voi nu faceți nimic, primiți salariile degeaba. La Bălți și Șorhei s-a putut, la Chișinău de ce nu se pot emite mandate de arestare? Voi nu citiți gazetele? Nu vedeți ce acte de corupție sunt acolo? De parcă nu stați în Chișinău și nu vă rupeți mașinile pe străzile orașului”, au strigat extrem de supărați chișăienii.

Procuoroarea Adriana BețiShor susține că a încercat de mai multe ori să emită mandatul de arestare pe numele lui Dorin Chirtoacă, dar nu a mers imprimanta ca să se tipărească mandatul. Altă dată Chirtoacă a făcut nuntă și este urât să-l arestezi pe om la nuntă. Ultima dată Chirtoacă a divorțat și este urât să-l întristezi și mai tare pe un om trist de tot. Dar, cel mai important, coordonatorul executiv al Moldovei încă nu a dat dabro pentru reținerea cunoscutului cantautor Liubă la discuri de frână.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-retinut-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-retinut-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Chișinăuienii nu au mai răbdat bătaia de joc al procuororilor Centrului Național Alcorupției și au ieșit să protesteze în fața instituției. Motivul este evident ca o capică de 5 ruble. Până acum procuororii au emis mandate de arestare pe numele primarilor orașelor mari din Moldova, dar nu s-au atins...

Comentează