Corturi Chișinau copy

Republica Moldova este oficial țara cea mai protestatară din Europa. Așa că mai mulți designeri vestimentari au propus o abordare Fashion a protestelor. Pentru că corturile din centrul Chișinăului sunt foarte urâte, designerii au lansat o colecție toamnă-iarnă de corturi.

Cortul pițipoancă – este deschis tot timpul. Oricine poate vedea tot ce este înăuntru.

Cortul dalbaiob – este cortul care a fost montat chiar în drum. Nu ai ce să-i faci, trebuie să-l ocolești.

Cortul oligarh – un cort cu două etaje, încălzit cu aerotermă, cu televizor HD, cu pat adevărat și cu Miss ULIM pe acest pat.

Cortul moldovenesc – nu a fost spălat cu anii, pute ca o rutieră de la Ciocana, fură din el cui nu-i e lene, dar, cu toate acestea, cortul oligarh ține cu tot dinadinsul să stea lângă cortul moldovenesc.

Cortul troll – așteaptă să treci pe lângă el ca să te înjure, iar apoi se ascunde repede în cort și te scuipă de acolo.

Cortul polițist – trebuie să-i dai zece lei dacă vrei să treci de el.

Cortul Marian Lupu – are 2 metri și ies bulbuci din el.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Corturi-Chișinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Corturi-Chișinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Republica Moldova este oficial țara cea mai protestatară din Europa. Așa că mai mulți designeri vestimentari au propus o abordare Fashion a protestelor. Pentru că corturile din centrul Chișinăului sunt foarte urâte, designerii au lansat o colecție toamnă-iarnă de corturi. Cortul pițipoancă - este deschis tot timpul. Oricine poate vedea...

Comentează