Protest Bețishor Maimute copy

Câteva sute de bețishorheieni au venit astăzi în fața Ziarului de Gardă pentru a le cere jurnaliștilor să-și ceară scuze de la Adriana Bețishor. Bețishorheienii susțin că jurnaliștii și-au bătut joc de cea mai curajoasă, cea mai bățoasă, cea mai celebră procuoroare CNA din lume. Protestatarii au cerut CCA să-i închidă pe jurnaliști pentru investigarea idolului lor.

”Doar Adriana Bețishor are voie să investigheze. Cine sunt jurnaliștii iștea de la Ziarul de Gardă să o investigheze pe cea mai procuoroare din lume? În Moldova nu mai ai voie să fii prieten cu Plahotniuc? Nu mai ai voie să-ți construiești casă din banii câștigați la nuntă? Ce au cu sărmana fată? Jios Ziarul de Gardă, să-l închidă nahren și să-i închidă și pe jurnaliști. O zaibit poporul cu investigațiile lor”, a declarat bețishorheianul Leonea Iaibu.

Bețishorheienii sunt extrem de nemulțumiți că nimeni nu face nimic pentru a apăra procurorii cu case și vile împotriva articolelor unor jurnaliști săraci, care în viața lor nu o să aibă casă sau Skodă. Bețishorheienii s-au săturat să citească despre mașinile scumpe ale procuororilor, despre vilele lor mari, despre relațiile cu Vlad Plahotniuc. Bețishorheienii nu mai vor ca procuororii să fie hărțuiți de niște jurnaliști săraci, care merg cu rutiera și habar nu au ce înseamnă să întreții o vilă cu 2 sau chiar 3 etaje. CCA a anunțat deja că mai mulți jurnaliști urmează să fie bătuți ca să le iasă din cap anchetele și alte prostii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Protest-Bețishor-Maimute-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Protest-Bețishor-Maimute-copy-300x300.jpgadminSocial
Câteva sute de bețishorheieni au venit astăzi în fața Ziarului de Gardă pentru a le cere jurnaliștilor să-și ceară scuze de la Adriana Bețishor. Bețishorheienii susțin că jurnaliștii și-au bătut joc de cea mai curajoasă, cea mai bățoasă, cea mai celebră procuoroare CNA din lume. Protestatarii au cerut CCA...

Comentează