casa-truseni-corturi-copy

Protestatarii casei din Trușeni au trecut la următorul nivel al protestului față de chiriași. Aceștia și-au instalat corturi în fața propriei porți pentru a le cere chiriașilor să plece. Inspirați de protestele care au zguduit Moldova și Chișinăul, proprietarii și-au luat și tricouri cu mesaje anti chiriași. Pe unul dintre tricouri scrie #nuChiriașii.

”Noi vom protestat în corturi până când chiriașii vor pleca. Ne-am gândit și la niște sloganuri pe măsură. Și anume: Chiriaș, nu uita, casa mea nu e a ta! Alt slogan este: Unu, doi, unu, doi, chiriașii la gunoi! Și, desigur, deja celebrul slogan: Jios Chiriașii! Vrem să-i dăm jios pe chiriașii aceștia și să instalăm pe alții, care, sperăm noi, să nu ne mai ia casa și să refuze apoi să plece”, a declarat unul dintre proprietarii casei din Trușeni.

Mai mult, proprietarii casei au anunțat că vor să facă și un referendum în Trușeni prin care să le ceară chiriașilor să plece. Ca răspuns la aceste proteste, chiriașii au publika-t pe canalurile lor de youtube mai multe prime analize și prime investigații despre proprietari, în care le contestă dreptul de a-i scoate din casă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Casa-truseni-corturi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Casa-truseni-corturi-copy-300x300.jpgadminSocial
Protestatarii casei din Trușeni au trecut la următorul nivel al protestului față de chiriași. Aceștia și-au instalat corturi în fața propriei porți pentru a le cere chiriașilor să plece. Inspirați de protestele care au zguduit Moldova și Chișinăul, proprietarii și-au luat și tricouri cu mesaje anti chiriași. Pe unul...

Comentează