În sfârșit face și România o faptă bună. A aprobat un proiect de lege menit să mai rărească din moldovenii dalbani care au obținut ilegal cetățenia românească. Proiectul intră în vigoare de astăzi. Agenția pentru Cetățeni va avea voie să retragă cetățenia moldovenilor care au fost la concertul organizat de Igari Dadon. Motivul, acești moldoveni dalbani urăsc România sau vorbesc doar limba rusă și se prefac că nu știu româna.

”Este inadmisibil să ceri cetățenia României și să te duci la miorlăielile lui Grigore Leps și ale lui Igari Dadon. Numai niște dalbaiobi pot să facă lucrul acesta. Mulți nu știu două versuri din imnul țării lor, Deșteaptă-te, române, dar cântă toate cântecele lui Leps. Ahreneti. Pentru așa ceva vă lăsăm frumușel fără cetățenia românească. Dacă vă place la concertele lui Leps, să vă dea Leps și cu Gandon cetățenie”, spune managerul general al Ageniției pentru Cetățeni, Leonea Iaibu.

Agenția pentru Cetățeni și-a făcut cont și pe odnoklassniki ca să vadă dacă moldovenii înjură România sau dacă vorbesc numai rusește. Toți cei prinși, vor fi atenționați. La a treia abatere li se va retrage automat cetățenia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit face și România o faptă bună. A aprobat un proiect de lege menit să mai rărească din moldovenii dalbani care au obținut ilegal cetățenia românească. Proiectul intră în vigoare de astăzi. Agenția pentru Cetățeni va avea voie să retragă cetățenia moldovenilor care au fost la concertul organizat...

Comentează