Igor Dodon se ține de cuvânt și luptă pe fapte, nu pe vorbe cu România. Cel mai bun președinte a Moldovei a anunțat, după modelul lui Plahotniuc, că va lansa programul național moldovenesc ”prima cetățenie”. Programul se adresează tuturor moldovenilor care au cetățenia românească și nu vor să renunțe la ea.

”Eu știu că moldovenii sunt moldoveni și nu români. Mi-a zis chiar Putin asta, iar gaspadin Putin nu minte. Și mai știu că oamenii au luat cetățenia românească pentru a se îmbogăți, să lucreze la Italia și să vină acasă cu Golf pitiorkă. Cu programul acesta vreau să-i cumpăr pe moldoveni, să nu mai aibă nevoie de bani. Fiecare cetățean moldo-român care renunță la cetățenie va primi de la mine 100 de lei”, a declarat prezikul Igari Dodon.

Desigur, programul se va adresa și transnistreno-românilor care vor primi în caz că renunță la cetățenia românească 100 de ruble transnistrene.

Primii care ar trebui să renunțe la cetățenie sunt chiar deputații socialiști, însă aceștia au anunțat că sunt la shopping în Mall-ul din Iași, după care merg o tură pe la munte, tot prin România. Deci, sunt ocupați, așa că nu vor reuși să renunțe la cetățenia românească. Totuși, îi încurajează pe moldo-români să intre în programul prezikului Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon se ține de cuvânt și luptă pe fapte, nu pe vorbe cu România. Cel mai bun președinte a Moldovei a anunțat, după modelul lui Plahotniuc, că va lansa programul național moldovenesc ”prima cetățenie”. Programul se adresează tuturor moldovenilor care au cetățenia românească și nu vor să renunțe...

Comentează