Brigada copy

Povestea lui Vlad Plahotniuc, Vlad Filat și Vlad Voronin i-a inspirat pe producătorii celebrului serial Brigada. Aceștia au anunțat deja că vor face în curând un nou film despre niște bandiți care ajung la putere. Cei trei Vlazi vor fi prieteni la cataramă care fură bani din bănci.

”Noul film se va numi Brigadierii, pentru că fiecare dintre cei trei Vlazi are câte o brigadă a sa. Evident, cea mai mare brigadă o are Vlad Plahotniuc. Evident, că în film vor exista și șestiorce. De exemplu, Ilan Șor sau Mihai Ghimpu. De altfel, în rolul lui Mihai Ghimpu ne gândim să-l luăm pe Petrosean, că trebuie să existe și unul de care să râdă toată lumea”, a anunțat regizorul Sergay Poolovichi.

Cei trei brigadieri vor fura un miliard de dolari, iar pentru finalul filmului, producătorii vor aplica scenariul din Miorița: ”brigadierul Plahotniucean și cel Voronean se vorbiră ca l-apus de soare să-l omoare pe cel Filătean.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Brigada-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Brigada-copy1-300x300.jpgadminMonden
Povestea lui Vlad Plahotniuc, Vlad Filat și Vlad Voronin i-a inspirat pe producătorii celebrului serial Brigada. Aceștia au anunțat deja că vor face în curând un nou film despre niște bandiți care ajung la putere. Cei trei Vlazi vor fi prieteni la cataramă care fură bani din bănci. ”Noul film...

Comentează