Nu pagadi Nu plaha copy

Moldovenii se pot mândri cu un desen animat care va fi inspirat din viața lor de zi cu zi. Celebrul desen animat sovietic pe care toți îl știu din copilărie: ”Nu, Pagadi!” va fi refăcut în stil moldovenesc. Potrivit desenatorului șef, producția se va numi ”Nu, Plaha!”.

”Când am fost invitați de Moldova Film să facem un desen animat inspirat din viața moldovenilor am citit un pic presa de la Chișinău și am akhooyt. Toți vorbesc de un singur om, de Plaha. Așa am decis că trebuie să facem un desen despre acest personaj”, a declarat regizorul rus Nikita Mihalkool.

Redactorii moldovesti.info au pus mâna pe scenariu și ceea ce au citit este extrem de haios. Plaha aleargă tot timpul după miliard și este pus în diferite situații. Din păcate, spre deosebire de varianta sovietică, unde lupul nu îl prindea pe iepuraș, în varianta moldovenească Plaha prinde mereu miliardul apoi aleargă după altul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Nu-pagadi-Nu-plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Nu-pagadi-Nu-plaha-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii se pot mândri cu un desen animat care va fi inspirat din viața lor de zi cu zi. Celebrul desen animat sovietic pe care toți îl știu din copilărie: ”Nu, Pagadi!” va fi refăcut în stil moldovenesc. Potrivit desenatorului șef, producția se va numi ”Nu, Plaha!”. ”Când am fost...

Comentează