Renato si Dodon Prezervative copy

Vești proaste pentru primarul orașului Bălți. Acesta nu mai are voie să folosească sloganul ”Sila v pravde”. Motivul, producătorii filmului Brat s-au supărat pe Renato Usatîi foarte tare. Se pare că ei au aflat că cel mai cunoscut gastarbaiter din Moldova își petrece nopțile cu un gandon.

”Ne este rușine de tine, Renato. Nu ne-a venit să credem, da am văzut pozele și ne-am decis. Nu mai ai voie să folosești deloc sloganul nostru. Noi nu vrem să ne asociem cu galubeatina. Cum să te culci în fiecare noapte în același cort cu un gandon? Este foarte urât ce faci. Am decis să rupem contractul. Am bătut deja palma cu alți moldoveni”, a anunțat pe Vkontakte producătorul general al filmului Brat, Sergay Ydeeott.

Din primele informații, se pare că platforma DA a cumpărat drepturile de autor pentru slogan. Mișcarea vrea să își creeze și o variantă în rusă, aceasta se va numi: ”справедливость и правда”, așa că are nevoie de ”sila v pravde!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-Prezervative-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-si-Dodon-Prezervative-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești proaste pentru primarul orașului Bălți. Acesta nu mai are voie să folosească sloganul ”Sila v pravde”. Motivul, producătorii filmului Brat s-au supărat pe Renato Usatîi foarte tare. Se pare că ei au aflat că cel mai cunoscut gastarbaiter din Moldova își petrece nopțile cu un gandon. ”Ne este rușine...

Comentează