Procuror Mercedes Usatii copy

Renato Usatîi nu se ține de cuvânt. Deși a promis că îi va da un Mercedes celui care îl va aresta pe Filat, acesta nu a scos încă banii din buzunar. Fără să stea prea mult pe gânduri, procurorul CNA care l-a reținut pe Filat a anunțat că îl dă în judecată pe primarul de la Bălți.

”Bazarul îi bazar. Eu știu că pațanii dacă zic un lucru se țin de cuvânt. Pațan scazal, pațan zdelal. Dar Renato nu-i pațan deloc. Eu tot aștept Mercedesul, îl tot aștept, dar el nu vine. L-am sunat pe Renato și l-am întrebat când îmi dă, unde este mașina, iar el că este o surpriză, să mai aștept, că mi-o dă. M-am săturat de vorbe, o să-l dau în judecată și gata. Trebuie învățat să se țină de cuvânt”, a declarat procurorul CNA, Vasile Tupoiu.

Renato Usatîi se apără și susține că mașina a cumpărat-o deja, dar a trimis-o să i se monteze cristale swarovski. Potrivit primarului de la Bălți, când o să iasă pe stradă, toți hoții or să-l vadă pe procuror de la distanță în mașina care strălucește și o să fugă de frică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Procuror-Mercedes-Usatii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Procuror-Mercedes-Usatii-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Renato Usatîi nu se ține de cuvânt. Deși a promis că îi va da un Mercedes celui care îl va aresta pe Filat, acesta nu a scos încă banii din buzunar. Fără să stea prea mult pe gânduri, procurorul CNA care l-a reținut pe Filat a anunțat că îl...

Comentează