DNA-ul românesc lovește din nou. După arestarea lui Serghei Lucinschi și Oleg Voronin a fost săltat de procurorii de peste Prut. Fiul lui Vladimir Voronin este acuzat de acte de corupție și evaziune fiscală. Totuși, procurorul general al DNA, Codruța Kovesi spune că fiul fostului președinte al Republicii Moldova ar fi săvârșit o faptă mult mai gravă care i-a pecetluit soarta.

”Corupția, mă rog, e corupție. Evaziunea este evaziune, dar cum se poate să aștepți două ore într-un restaurant ca să primești o plăcintă rece! O merdenea ordinară pe care o cumpăr și în metrou el mi-o vinde cu 20 de Roni bucata, hoție la drumul mare. Este strigător la cer???!!!”, a explodat Codruța Kovesi la ieșirea din restaurantul ”La Plăcinte”.

Dar Codruța Kovesi nu s-a oprit aici. Aceasta l-a invitat și pe Vladimir Voronin până la București. Surse din parlamentul Republicii Moldova spun însă că fostul președinte a decolat în această dimineață în direcția opusă, spre Moscova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Codruta-Kovesi-Oleg-Voronin-1024x681.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Codruta-Kovesi-Oleg-Voronin-150x150.jpgadminSocial
DNA-ul românesc lovește din nou. După arestarea lui Serghei Lucinschi și Oleg Voronin a fost săltat de procurorii de peste Prut. Fiul lui Vladimir Voronin este acuzat de acte de corupție și evaziune fiscală. Totuși, procurorul general al DNA, Codruța Kovesi spune că fiul fostului președinte al Republicii Moldova ar...

Comentează