Procuororii moldoveni sunt extrem de încântați de plângerea pe care Maia Sandu a depus-o la ei. Oamenii legi susțin că hârtiile aduse de lidera opoziției sunt de mare folos instituției pentru că aceasta a rămas fără hârtie după ce a fost furat miliardul și nu mai găsesc finanțare.

”Să nu creadă cineva că noi aruncăm bunătatea de hârtie. Doamne ferestre. Cineva ne învinuia că noi nu facem nimic cu plângerea împotriva lui Plaha. Și asta este greșit. Noi am început să o folosim deja… la WC. Dar avem o problemă. Doamna Sandu, data viitoare scrieți-vă plângerea pe ceva mai moale, nu de alta, dar hârtia asta ne cam zgârie. Vă promitem că orice plângere veți face, aceasta nu va fi anchetată, studiată, că dvs sunteți din opoziție și noi nu anchetăm puterea. Noi o vom folosi la WC”, a declarat procuoroarea șefă din Moldova, Andriana BețiShor.

Chiar și așa, Vlad Plahotniuc este extrem de nemulțumit. Potrivit unor informații operative primite de la șestiorcele sale, dosarul depus de Maia Sandu conține multe poze cu fața sa. Cu alte cuvinte, procuororii se șterg la c_r cu Plaha. Acest lucru este pedepsit prin lege la articolul 69 privind pupincurismul și bătaia de joc la adresa țării.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-hartie-igienica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-hartie-igienica-copy-300x300.jpgadminPolitic
Procuororii moldoveni sunt extrem de încântați de plângerea pe care Maia Sandu a depus-o la ei. Oamenii legi susțin că hârtiile aduse de lidera opoziției sunt de mare folos instituției pentru că aceasta a rămas fără hârtie după ce a fost furat miliardul și nu mai găsesc finanțare. ”Să nu...

Comentează