Gheorghe Topa arestat CNA copy

Procurorii CNA i-au raportat în această dimineață lui Vlad Plahotniuc că au reușit minunea. L-au reținut pe dușmanul său, Țopa. Încântată de reușita operațiunii, procuroarea Adriana Bețishor a ținut și o conferință de presă unde a explicat cum a dus totul până la capăt.

”Domnul Gheorghe Țopa ieșea din Restaurantul Nunta. Ne-am apropiat de el și i-am zis, ruki verh, ești acuzat de oligarhie și de multe altele. Evident, că domnul Gheorghe Țopa a început să ne spună că el nu este Ruki Verh. I-am dat două în microfon și i-am zis că trebuia să se uite mai des la Publika să vadă de ce este acuzat. După asta l-am dus la sediul CNA. Aici l-am cazat în aceeași celulă cu Filat și Shor. În buzunare am găsit 1000 de euro, dovada clară că este oligarh. I-am raportat domnului Vlad Plahotniuc că în Moldova nu au mai rămas oligarhi. I-am reținut pe toți”, s-a lăudat procuroarea Adriana Bețișor în conferința de presă. Câțiva jurnaliști, mai slabi cu duhul, chiar au plâns la acest moment istoric.

În replică, Gheorghe Țopa susține că procurorii CNA l-au confundat probabil cu cineva. Acesta susține că nu este oligarh. ”Da, aveam 1000 de euro în buzunar. Dar tocmai ce ieșeam de la o nuntă, unde am cântat. Poate că iau prea mulți bani de la tinerii însurăței? Sau poate că am cântat faneră? Nu înțeleg de ce mă acuză? O să mă plâng la conducătorul Moldovei, la domnul Plahotniuc, că am fost reținut abuziv”, a declarat în lacrimi Gheorghe Țopa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Gheorghe-Topa-arestat-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Gheorghe-Topa-arestat-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Procurorii CNA i-au raportat în această dimineață lui Vlad Plahotniuc că au reușit minunea. L-au reținut pe dușmanul său, Țopa. Încântată de reușita operațiunii, procuroarea Adriana Bețishor a ținut și o conferință de presă unde a explicat cum a dus totul până la capăt. ”Domnul Gheorghe Țopa ieșea din Restaurantul...

Comentează