Ilan Shor Orhei Shorhei

Ilan Shor și-a ispășit pedeapsa în Dosarul Miliardului. Procurorii consideră că primarul Shorheiului a pătimit prea mult de când este anchetat și și-au retras toate învinuirile. Potrivit Adrianei BețiShor, shorheienii au dreptate când cer ca Ilan Shor să fie eliberat din arest la domiciliu.

”Shorheienii m-au convins. VeriShorul Ilan Shor trebuie să fie eliberat. De când stă în arest la domiciliu nu se mai poate ocupa de Shorhei și asta se vede. Viața în Shorhei este insuportabilă cu Shor ținut în arest la domiciliu. Chiar dacă este în arest în vila sa uriașă, cu piscină și cinematograf, oamenii suferă. Vacile din Shorhei nu mai dau lapte, nu mai plouă, vai-fai-ul nu se mai prinde. Oricum, veriShorul a suferit mult. U-Shor, u-Shor a fost pedepsit pentru furt. Săracul, și așa l-am ținut prea mult închis la domiciliu. Nu mai are rost să-l băgăm și în închisoare”, a declarat Adriana BețiShor despre Ilan Shor.

După ce va fi eliberat, Ilan Shor urmează să ocupe funcția de guvernator al Băncii Naționale în semn de respect pentru suferința sa. Procurorii CNA care l-au ținut închis la domiciliu și-au cerut scuze de la Ilan Shor și au promis că nu-l vor deranja pe Shor până la următorul miliard.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei-1-300x300.jpgadminSocial
Ilan Shor și-a ispășit pedeapsa în Dosarul Miliardului. Procurorii consideră că primarul Shorheiului a pătimit prea mult de când este anchetat și și-au retras toate învinuirile. Potrivit Adrianei BețiShor, shorheienii au dreptate când cer ca Ilan Shor să fie eliberat din arest la domiciliu. ”Shorheienii m-au convins. VeriShorul Ilan Shor trebuie să...

Comentează