constantin-cheianu-durbala-cna-copy

Descindere masivă la Jurnal TV. Motivul intervenției o reprezintă arestarea cu cătușe a lui Constantin Cheianu și fără cătușe a lui Anatol Durbală. Ambii au fost duși de urgență la Centrul Național Alcorpuției, unde vor fi torturați cu sălbăticie. Procuoroarea Adriana BețiShor este cea care a inventat tortura respectivă.

”Ne-am folosit de moment că s-au ablamit, au dat cu bâta în baltă cu glumele despre pompierul mort. Că multă lume este supărată pe ei și i-am arestat. Ne-am gândit la o tortură moshnaya. Îi vom pune în fața unor televizoare. Le vom lipi pleoapele cu leicoplaster ca să nu poată închide ochii. Apoi îi vom lăsa să se uite ore întregi la Publika WC sau la Prime WC. Nu rezistă mult. Or să ne slivească pe toată lumea. Până și pentru mine, care sunt până în gât în rahat, nu pot asculta mai multe de 10 minute căcatul televizat de Prime și Publika. După ce aflăm ce trebuie, o să-i judecăm pentru că râd prea mult de Plahotniuc”, a declarat Adriana BețiShor, procuoroarea Centrului Național Alcorupției.

Constantin Cheianu și Anatol Durbală nu sunt singurii vizați de anchetele procuororilor CNA. Vlad Plahotniuc a anunțat printr-un comunicat de presă că i-a retras cetățenia lui Andrei Bolocan și l-a amenințat cu închisoarea din subsolurile CNA dacă îndrăznește să se întoarcă în Moldova. Și Zdarova Natașa a pățit-o. Acesta a rămas fără permis de conducere după ce a îndrăznit să facă haz de Vlad Plahotniuc. Chiar și Jăka Banditu este căutat de procuorori și acuzat că este bandit. De altfel, Parlamentul de la Chișinău vrea să scoată umorul, sarcazmul și ironia în afara legii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Constantin-Cheianu-Durbala-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Constantin-Cheianu-Durbala-CNA-copy-300x300.jpgadminMonden
Descindere masivă la Jurnal TV. Motivul intervenției o reprezintă arestarea cu cătușe a lui Constantin Cheianu și fără cătușe a lui Anatol Durbală. Ambii au fost duși de urgență la Centrul Național Alcorpuției, unde vor fi torturați cu sălbăticie. Procuoroarea Adriana BețiShor este cea care a inventat tortura respectivă. ”Ne-am...

Comentează