Carla's Dreams Snoop Dogg copy

Carla’s Dreams are probleme cu legea la Chișinău. Cea mai cunoscută formație de cântece desuete s-a ales cu dosar penal din partea unor procurori mai zeloși. Aceștia consideră că noul hit al Carlei #eroina îndeamnă tinerii să consume de droguri, așa că au dat formația în urmărire generală.

”Dovezile contextuale și lingvistice demonstrează cu promptitudine analiza criminalistică care am făcut-o. Pentru noi este clar, cântăreața Carla promovează consumul de droguri prin piesa Heroina. Iată câteva versuri: ”Hop, heroina! Hop, hop, heroina!” Eul lirica a consumat ceva Heroină și acum zboară. Alte versuri la fel de clare: ”și mâneci lungi, te ascunzi”. Normal că te ascunzi cu mâneci lungi, doar nu vrei să se vadă urmele de ac pe antebraț. Ce să mai zic de ”te rupeai tu sub pielea mea”? Aici se spune despre lomkă, adică sevrajul în care intră narcomanii când se rup pentru că nu au droguri”, a explicat procurorul Vladimir Plahotniuc.

Cei de la Procuratura din Chișinău au câteva probleme în identificarea și găsirea răufăcătorilor de la Carla. Polițiștii care îi văd poza lipită la persoane aflate în căutare generală cred că este anunțat un nou concert al Carla’s Dreams. Și mai grav este că nimeni nu știe cum arată Carla’s, așa că procurorii l-au arestat ca de obicei pe Anatol Mătăsaru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Carlas-Dreams-Snoop-Dogg-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Carlas-Dreams-Snoop-Dogg-copy-300x300.jpgadminMonden
Carla's Dreams are probleme cu legea la Chișinău. Cea mai cunoscută formație de cântece desuete s-a ales cu dosar penal din partea unor procurori mai zeloși. Aceștia consideră că noul hit al Carlei #eroina îndeamnă tinerii să consume de droguri, așa că au dat formația în urmărire generală. ”Dovezile contextuale...

Comentează