Valerian Manzat Mulge Camila copy

Cunoscutul avocat monden, Valerian Mânzat s-a declarat sinistrat în Dubai. Acesta a cerut ajutor urgen de la MAE. Domnul Mânzat susține că a cheltuit toți banii pentru a se lăuda cu vacanța sa pe facebook și nu a calculat că nu-i vor ajunge banii. Valerian Mânzat a făcut multe datorii pe la restaurante, companii de închiriat iahturi și mașini, dar și la hotel. Așa că acum autoritățile din Dubai se gândesc să îl vândă la ISIS ca să-și recupereze banii.

”Vă rog mult, domnilor miniștri, domnule premier, domnule coordonator. Ajutați-mă, nu mă lăsați aici. De două zile nu mai am niciun bani și șeicii din Dubai mă pun să strâng balega din grajdurile cămilelor. Le mulg, le spăl copitele. Alung muștele. M-au dat afară din hotel, dorm într-un cort în pustiu. Dacă ajung la ISIS o să mă pună să înghit vreo granată, iar eu sunt mereu flămând, mănânc mult. Scoateți-mă de aici”, s-a rugat în lacrimi Valerian Mânzat.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat deja că organizat o celulă de criză. Din păcate, această celulă nu poate decide nimic până când va veni președintele Nicolae Timofti din concediu. Ministrul de Externe, Leonea Iotvoimati, susține că deși Moldova nu a reușit să-i salveze pe piloții din Afganistan, țara va face tot posibilul să-i plătească datoriile lui Valerian Mânzat din Dubai. ”Unde s-a dus miliardul încape și milionul de euro. Este om de-al nostru, prieten cu noi. Nu-l putem lăsa la ISIS. O să-l salvăm, căci despre ce să mai scrie sărmanii noștri jurnaliști? Doar nu vreți să scrie despre noi”, a declarat ministrul de Externe, Leonea Iotvoimati.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Valerian-Manzat-Mulge-Camila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Valerian-Manzat-Mulge-Camila-copy-300x300.jpgadminMonden
Cunoscutul avocat monden, Valerian Mânzat s-a declarat sinistrat în Dubai. Acesta a cerut ajutor urgen de la MAE. Domnul Mânzat susține că a cheltuit toți banii pentru a se lăuda cu vacanța sa pe facebook și nu a calculat că nu-i vor ajunge banii. Valerian Mânzat a făcut multe...

Comentează