Incident scandalos în ziua în care Guvernul G-Aburici și-a depus jurământul. Președintele țării, Nicolae Timofti, nu a fost lăsat să intre în Palatul Republicii de către un polițist de la intrare, iar ceremonia de investire a întârziat. ”A venit un bătrânel cu un început de chelie, cu o pungă de la Piața Centrală în mână și tot încerca să intre. I-am zis mai întâi cu binișorul, după care i-am dat un ghiont. Nu înțelegea din vorba bună. De unde să știu că moșnegelul este președintele?”, povestește contrariat polițistul care l-a ținut la ușa palatului pe Nicolae Timofti. 

”Nu este prima dată când lumea nu mă recunoaște pe stradă sau în altă parte. Nici în Parlament nu mă lasă să intru. Un polițist de la rutieră mi-a cerut mită ca să nu-mi dea amendă. Am mers la policlinică și am stat două ore la coadă pentru că nimeni nu mă credea că sunt președinte și am întâlniri importante. Cineva spunea că este Napoleon, altcineva se prezenta Papa de la Roma și că au întâlniri și mai importante. Poate dacă m-au văzut la ceremonia de investire a Guvernului, domnul Napoleon și domnul Papa s-au convins că nu-i mințeam”, a declarat Nicolae Timofti imediat după festivitate pentru moldovesti.info.

Ca să nu mai existe confuzii jenante pentru președintele țării, autoritățile au luat măsuri urgente. Toți polițiștii vor primi câte o poză a președintelui. În plus, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a început o campanie de conștientizare în masă. Aceasta se numește: ”Moldova, amuia ai președinte!” Campania derulată pe toate posturile de televiziune din țară va începe cu textul: ”un bărbat între 60-70 de ani, ușor dus din spate, înălțime medie, cu un început de chelie, vorbește încet și molcom, răspunde la numele Nicolae. Dacă îl vedeți, vă rog să-l aduceți pe adresa Ștefan cel Mare 154, Palatul Președinției!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Timofti-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Timofti-Piata-Centrala-copy-150x150.jpgadminPolitic
Incident scandalos în ziua în care Guvernul G-Aburici și-a depus jurământul. Președintele țării, Nicolae Timofti, nu a fost lăsat să intre în Palatul Republicii de către un polițist de la intrare, iar ceremonia de investire a întârziat. ”A venit un bătrânel cu un început de chelie, cu o pungă de la...

Comentează