Pitipoanca in Ie copy

Scandal după festivalul IaMania! Mai multe tinere care au plecat de la Holercani, locul unde s-a desfășurat evenimentul, direct în Drive și Krâsha au fost izgonite din aceste cluburi și acuzate că ar fi țărănci. ”Ke fel de oameni esteți? Ne-ați dat afară pentru kă am venit în club în port popular! Da, noi am vrut să ne lăudăm kă umblăm și noi cu festivalurile. Amu-i la modă IA, iaka și Nata umblă în IE și nu-i delok țărankă”, au scris pe odnoklassniki fetele supărate.

Proprietarii cluburilor își cer scuze pentru confuzie: ”noi nu permitem țăranilor să intre în cluburile noastre. Le-am spus fetelor că sunt binevenite, dar să se nareadească omenește. Chiar nu au niște miniiupci și un topik? După acest incident, am pus la intrare un anunț: NU PRIMIM FETE ÎMBRĂCARE CA NIȘTE ȚĂRĂNCI IN IE!!!”

Profund afectată de cele întâmplate în cluburile de fițe, cea mai mare festivaloagă din Moldova, Nata Albot s-a declarat supărată pe proprietarii Krâsha și Drive. Le-a dedicat acestora un articol pe Facebook și i-a scos din lista de prieteni. Mai mult, aceasta își amenință prietenii de pe Facebook că dacă vor călca în cele două cluburi îi va scoate și pe ei din prieteni. Cum toată lumea fițoasă vrea să participe la festivaluri și să-i doneze bani, cluburile de lux riscă să dea acum faliment.

Probleme pentru pipițele de la festivalul ia Mania: ”Angajații de la Drive ne-au numit țărănci și nu ne-a lăsat să intrăm”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Pitipoanca-in-Ie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Pitipoanca-in-Ie-copy-300x300.jpgadminSocialIa Mania,Nata Albot,Pițipoance
Scandal după festivalul IaMania! Mai multe tinere care au plecat de la Holercani, locul unde s-a desfășurat evenimentul, direct în Drive și Krâsha au fost izgonite din aceste cluburi și acuzate că ar fi țărănci. ”Ke fel de oameni esteți? Ne-ați dat afară pentru kă am venit în club...

Comentează