Miss Moldova Daniela Marin Educatoare copy

Concursul Miss Moldova ar putea fi reluat. Există riscul ca învingătoarea să nu poată reprezenta Republica Moldova la Miss World. Surse din cadrul grădiniței numărul 1 din Ciocana au anunțat că eleva lor nu va putea merge în străinătate pentru că se opune educatoarea ei. Jenea Radionovna, educatoarea Miss Moldova, refuză să o lase se plece.

”Fără acordul meu nu va mai face niciun pas. Eu am lăsat-o să meargă la Miss Grădinița, iar nemernicii iștea nu au culcat fetița ca să facă amiaza. Nu a mâncat nici terci și i-au luat păpușile înainte de a urca pe scenă. Caroce, m-au păcălit. Când au adus-o înapoi la grădiniță mi-au dat-o cu suzeta murdară, în biberon se răcise lapticul și învățase cuvinte urâte: glamur, lux, sexy. S-a terminat, nici un fel de concurs de Miss pentru fetițele din grupa mea, poate după ce ajung în clasa a 1-a”, a declarat extrem de supărată, Jenea Radionovna, educatoarea tinerei Miss Moldova.

Juriul susține însă că va avea grijă de tânăra Miss Moldova. ”Promit că tânăra Miss se va uita la Povestea de Seară, apoi se va duce la culcare la timp. În plus, va mânca fructe și legume, se va juca cu Barbie și va învăța poezii frumoase. O să avem grijă de suzete, de biberoane, de pampers. Iar dacă doamna Jenea Radionovna dorește, poate merge cu noi ca să ne supravegheze. O rugăm foarte mult să o lase pe Miss să meargă la Miss World, că noi nu avem bani de alt concurs”, a declarat Leonea Zaibal, președintele Juriului. Protecția Copilului a anunțat că va analiza cazul pentru a stabili dacă somnul tinerei Miss a fost deranjat de concursul Miss Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Miss-Moldova-Daniela-Marin-Educatoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Miss-Moldova-Daniela-Marin-Educatoare-copy-300x300.jpgadminMonden
Concursul Miss Moldova ar putea fi reluat. Există riscul ca învingătoarea să nu poată reprezenta Republica Moldova la Miss World. Surse din cadrul grădiniței numărul 1 din Ciocana au anunțat că eleva lor nu va putea merge în străinătate pentru că se opune educatoarea ei. Jenea Radionovna, educatoarea Miss Moldova, refuză să...

Comentează