Victor Gurau Publika Nas mare copy

Situația nemaiîntâlnită la nicio televiziune din lume. Un analist aflat în direct la canalul Publika TV a început să aibă probleme grave de sănătate în timp ce vorbea despre Plahotniuc. Cei care se uitau la televizor în acel moment povestesc că nasul analistului a început să crească văzând cu ochii.

”Este o maladie extrem de comună pentru persoanele care se ocupă de ceea ce în limbaj medical noi numim Pupatus De Analus. Probabil că nici organismul său nu a mai rezistat la atât de multe minciuni. Creșterea nasului este o afecțiune alergică la minciuni. Noi îi spunem Minciunus Păcălicius Macaronus. Trebuie să-l operăm de urgență pe domnul Gurău. Nu trebuie să-i tăiem nasul, acesta își va reveni la dimensiunile normale. Trebuie să-i tăiem limba ca să nu mai spună minciuni”, a declarat renumitul doctorul în patologia glandei mincinoase, Leonea Iobtvoimati.

Ca să-i descrească nasul la loc, Victor Gurău nu trebuie să spună nicio minciună timp de un an. Analistul este însă extrem de supărat pentru că nasul îl va încurca să-l pupe într-un loc pe Vlad Plahotniuc. Acesta se teme că alți analiști care abia așteaptă să-i ia locul vor fi promovați, așa că a cerut să-i fie tăiat nasul cât mai repede.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Victor-Gurau-Publika-Nas-mare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Victor-Gurau-Publika-Nas-mare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Situația nemaiîntâlnită la nicio televiziune din lume. Un analist aflat în direct la canalul Publika TV a început să aibă probleme grave de sănătate în timp ce vorbea despre Plahotniuc. Cei care se uitau la televizor în acel moment povestesc că nasul analistului a început să crească văzând cu...

Comentează