adriana-betisor-arestata-cna-copy

O regretabilă eroare s-a produs în timpul reținerii celor 13 judecători. Procuororii au arestat-o și pe procuoroarea Adriana BețiShor. Chiar dacă sunt colegi, procuororii Centrului Național al Corupției nu și-au dat seama că îi pun cătușele la mâini. În învălmășeala creată, Adriana BețiShor a fost dusă chiar și la închisoare și introdusă în celula unde stătea Vlad Filat. Ulterior, procuororii care au realizat arestările și-au cerut scuze de la Vlad Plahotniuc.

”Nu, Plaha, a fost o greșeală. Se mai întâmplă. Nu este prima dată când o confundăm pe BețiShor cu un bandit. Săptămâna trecută am vrut să-l aducem pe Shor la audieri și, din greșeală am adus-o pe BețiShor. Se mai întâmplă. De fiecare dată când o arestăm, în loc să țipe că este ea, BețiShor, colega noastră, Adriana țipă, nu am furat banii, îi am de la nuntă”, a declarat în genunchi, în fața lui Vlad Plahotniuc, procuororul-șef, Viorel Morari.

După eliberarea Adrianei BețiShor de arest, procuororii și-au dat seama de altă problemă. Închisoarea Centrului Național Alcorupției este mult prea înghesuită. Pușcăriașii de aici nu mai au loc să stea nici așezați. Ca să facă loc, CNA a decis să ducă jumătate de pușcăriași la Castelul Mimi-Pipi, unde se vor ocupa de voluntariat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
O regretabilă eroare s-a produs în timpul reținerii celor 13 judecători. Procuororii au arestat-o și pe procuoroarea Adriana BețiShor. Chiar dacă sunt colegi, procuororii Centrului Național al Corupției nu și-au dat seama că îi pun cătușele la mâini. În învălmășeala creată, Adriana BețiShor a fost dusă chiar și la...

Comentează