Protest PMAN Prostituata copy

Scandal uriaș în orășelul de corturi din PMAN. Aici a fost înregistrat și primul caz de gonoree acută. Medicii susțin că orășelul trebuie imediat dezinfectat, pentru că în corturi e posibil să se fi păstrat virusul. Pe de altă parte, liderii protestatarii sunt extrem de supărați și îi ceartă pe cei care au acceptat în corturi cântărețe care s-au furișat nopți la rând în corturile din piață.

”Cântărețele acestea sunt schimbătoare. Acum vă stau în brațe vouă, mâine îi vedeți prin Drive, cu un ministru. Nu vă înțeleg de ce le-ați lăsat să intre în corturi? Iaca, v-au lăsat gonoree. Trebuia să fiți mai atenți și voi. Nu se poate să acceptați chiar așa, pe oricine. Înțeleg că a plecat miss ULIM, dar trebuie să ne păstrăm sănătatea intactă, ne așteaptă o iarnă lungă. Dacă se îmbolnăvesc toți de gonoree, cine mai doarme în corturi?”, s-a întrebat retoric Angela Aramă într-un comunicat de presă.

Cortul în care s-a produs infectarea cu gonoree, va fi ars în această noapte în centrul capitalei, la un rug la care vor fi invocate fantomele unor politicieni care nu mai există: Iurie Roșca, Grigore Petrenko. Mai mult, câteva păpuși cu chipul lui Plahotniuc, Filat, Dodon, Ghimpu vor fi aruncate în foc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Protest-PMAN-Prostituata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Protest-PMAN-Prostituata-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș în orășelul de corturi din PMAN. Aici a fost înregistrat și primul caz de gonoree acută. Medicii susțin că orășelul trebuie imediat dezinfectat, pentru că în corturi e posibil să se fi păstrat virusul. Pe de altă parte, liderii protestatarii sunt extrem de supărați și îi ceartă...

Comentează