emigranti-nu-plaha-copy

Vlad Plahotniuc a anunțat din nou că vrea să o ajute cu ce poate pe Maia Sandu ca să câștige alegerile. Coordonatorul Executiv al Republicii Moldova susține că îi pune la dispoziție toate camerele din Hotelul Nobil candidatului Unic. Astfel că Maia Sandu ar putea să-și cazeze aici toți emigranții sirieni. Ca să arate că vorbește serios, Plahotniuc l-a chemat să filmeze prin Hotel chiar pe jurnalistul său personal, Cristian Tabără.

”Am suficient loc pentru cei 30 de mii de sirieni pe care Maia vrea să-i aducă în Moldova. O să-i cazez aici să arătăm cât de ospitalieri suntem noi, moldovenii. Am promis că o ajut și iată, mă țin de cuvânt. Bleaggerii mei vorghesc zi de zi despre sirieni. Televiziunea Prime a arătat cu lux de amănunte cât de mult o susțin reprezentanții diasporei siriene pe Maia Sandu. Fac tot posibilul să o promovez pe Maia Sandu ca pe o femeie tolerantă și iubitoare de emigranți sirieni în toată Moldova”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Coincidență sau nu, dar și Igor Dodon a anunțat la televiziunile sale că vrea să pună la dispoziție castelul său pentru emigranții sirieni pe care Maia Sandu ar dori să-i aducă în Moldova. Igor Dodon a declarat că el oricum stă cu părinții și nu are nevoie de căsoiul din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Emigranti-nu-plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Emigranti-nu-plaha-copy-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc a anunțat din nou că vrea să o ajute cu ce poate pe Maia Sandu ca să câștige alegerile. Coordonatorul Executiv al Republicii Moldova susține că îi pune la dispoziție toate camerele din Hotelul Nobil candidatului Unic. Astfel că Maia Sandu ar putea să-și cazeze aici toți emigranții...

Comentează