Televiziunea Prime vine de la toamnă cu un show nou în Moldova. Vlad Plahotniuc, patronul televiziunii a anunțat în timpul unei conferințe de presă că a decis să cumpere drepturile de autor ale emisiunii ”Holosteak”. Emisiunea se va numi ”Neînsuratul” și, cel mai probabil, îl va avea în centrul atenției pe Dorin Chirtoacă.

”Suntem în negocieri cu PL și cu Dorin Chirtoacă. Ne dorim foarte mult să câștige alegerile, pentru că astfel ratingul emisiunii o să fie și mai mare. De fete nu ducem lipsă, o să alegem din 100 cele mai de sex moldovence. Apoi o să începem filmările. Acestea vor avea loc în primărie, chiar în biroul primarului, unde se dau cele mai fițoase vecerinci”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Dorin Chirtoacă a declarat în repetate rânduri că vrea să se însoare, dar până acum nu a găsit femeia potrivită. Fata care va câștiga show-ul ”Neînsuratul” va fi pentru cel puțin o săptămână soția lui Dorin. Dacă o s-o placă, primarul Chișinăului o poate păstra pe mai multă vreme, se arată în regulamentul concursului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chirtoaca-neinsuratul-prime-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chirtoaca-neinsuratul-prime-copy-150x150.jpgadminMonden
Televiziunea Prime vine de la toamnă cu un show nou în Moldova. Vlad Plahotniuc, patronul televiziunii a anunțat în timpul unei conferințe de presă că a decis să cumpere drepturile de autor ale emisiunii ”Holosteak”. Emisiunea se va numi ”Neînsuratul” și, cel mai probabil, îl va avea în centrul atenției...

Comentează