Ziua nu a început chiar bine pentru Ruslik Codreanu, primatul interimar al Chișinăului. Acesta a fost înhățat de procuororii de la CNA, i s-au pus cătușe la mâini și a fost dus de urgență lângă Filat. Motivul a fost explicat pe Facebook de directorul CNA, Andriana BețiShor.

”Noi am citit în presă că Ruslik a făcut niște cumpărături cam usturătoare pentru buget. În loc de autobuze a cumărat submarine turcești și nu s-a împărțit cu hazeaienul. Doar toată lumea știe, în Moldova are voie să fure un singur om. Resturile care nu se împart din furtișagurile lor cu coordonatorul Moldovei vor sta la răcoare. Așa că ne-am gândit la Ruslik. Cum să cumperi în loc de autobuze sumbarine turcești la preț așa de mare și să nu te împarți?”, a întrebat retoric directorul general CNA, Andriana BețiShor.

Ruslik Codreanu a venit însă cu câteva precizări. Acesta susține că a plătit așa de mult pentru că trebuie să susținem economia Turciei, care ne-a ajutat foarte mult pe noi. Ne-a reparat gojineața lui Dodon, ne-a trimis niște tunuri cu apă pentru a bate lumea care va protesta. În plus, există o tradiție, autobuzele trebuiesc udate ca să reziste.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Ruslan-Codreanu-autobuze-procurori-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Ruslan-Codreanu-autobuze-procurori-CNA-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Ziua nu a început chiar bine pentru Ruslik Codreanu, primatul interimar al Chișinăului. Acesta a fost înhățat de procuororii de la CNA, i s-au pus cătușe la mâini și a fost dus de urgență lângă Filat. Motivul a fost explicat pe Facebook de directorul CNA, Andriana BețiShor. ”Noi am citit...

Comentează