Continuă scrisorile unioniste din Moldova. După ce sute de sate au scris scrisori prin care au vrut să se unească cu România, nici cartierele din Chișinău nu au rămas în urmă. Iată că primarul cartierului Старая Почта a trimis la rândul lui o scrisoare unionistă. De data asta nu la vecinii români, ci tucma peste oceanul Atlantic.

”Am decis să nu ne melocim. De ce să ne unim cu România? Dacă putem să cerem direct unire cu SUA. Am făcut și un referendum în urma căruia am decis, vrem să ne unim cu America. Le-am spus clar. Ui uant tu uinaitid uif iu. Ui ar veri pur. Iu ar rici, sou căn iu giv as manei? Iu ar aur brazer ănd ui ar ior sistăr”, a declarat primarul cartierului Старая Почта, Leonea Iaibu.

Deocamdată nu se știe care este răspunsul Americii, dar Donald Trump a scris deja pe odnoklassniki două cuvinte fără a spune cui i se adresează: ”fuck you!”

Între timp, Găgăuzia a scris o scrisoare unionistă Turciei și vrea să se unească cu Turcia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Donald-Trump-Moldova-Nisporeni.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Donald-Trump-Moldova-Nisporeni-300x300.jpgadminInternațional
Continuă scrisorile unioniste din Moldova. După ce sute de sate au scris scrisori prin care au vrut să se unească cu România, nici cartierele din Chișinău nu au rămas în urmă. Iată că primarul cartierului Старая Почта a trimis la rândul lui o scrisoare unionistă. De data asta nu...

Comentează