Canicula din ultima vreme a dat un motiv în plus primăriei din Chișinău să scumpească biletele pentru călătoria cu troleibuzul, rutieră și avtobuzul. Explicația este simplă, pasagerii nu plăteau până acum pentru sauna gratuită de care beneficiază la fiecare cursă. Directorul Transporturi din cadrul primăriei a anunțat deja care sunt noile tarife.

”Țineți minte cum vă promiteam iarna trecută că veți avea căldură în troleibuze, avtobuze și rutiere? Iaca, v-am dat acum căldură. Să nu vă aud că vă plângeți. Și cum oamenii nu prea au apă pe acasă, în transportul în comun vor fi niște mirosuri de o să vă cadă nasurile. Dar pentru că acest serviciu este suplimentar, ne-am gândit să-l introducem în tarife. Pentru sauna aromată se va plăti suplimentar. Pentru troleibuz se va plăti 10 lei călătoria, pentru rutieră se va plăti 15 lei, iar la autobuze 13. Trebuie să ne spuneți merci pentru că dacă te duci la cea mai ieftină saună din Chișinău fără 100 de lei nu intri. Unde s-a văzut să mergi la o saună cu arome și mirosuri greu de descris și să nu plătești?”, a declarat directorul parcului municipal de rutiere, avtobuze și troleibuze antice, Leonea Iaibu.

Potrivit primăriei, nu doar sauna a crescut prețul biletelor. Din cauza gropilor, dar și a calității proaste a troleibuzelor și microbuzelor călătorii beneficiază de masaje gratuite în interiorul acestor vehicule. Mai mult, pentru că șoferii conduc ca în filmele americane, în care spărgătorii de bănci fug de polițiști, pasagerii au parte de experiențe uimitoare, pline de adrenalină și accidente spectaculoase. Așadar, călătorie asudată vă dorim, dragi chișinăuieni!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Troleibuze-Sauna-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Troleibuze-Sauna-copy-300x300.jpgadminSocial
Canicula din ultima vreme a dat un motiv în plus primăriei din Chișinău să scumpească biletele pentru călătoria cu troleibuzul, rutieră și avtobuzul. Explicația este simplă, pasagerii nu plăteau până acum pentru sauna gratuită de care beneficiază la fiecare cursă. Directorul Transporturi din cadrul primăriei a anunțat deja care...

Comentează