Covoare in fata blocului copy

Scuturatul covoarelor în fața blocurilor va fi amendat cu 100 de euro. Decizia aparține pimăriei orașului Bălți care s-a săturat să audă celebrele pocnituri răsunând în tot orașul. Autoritățile locale au găsit o soluție pentru cei care vor să aibă covoare curate.

“Locuitorii Bălțiului fac zgomot, praf și deranjează câinii vagabonzi, gopnicii cu palasurile lor. Să le ducă la spălătorii. Iată eu am deschis o spălătorie de covoare cu prețuri rezonabile. Să meargă acolo. Dacă nu, vor fi amendați și închiși pe 15 sutci”, a declarat Renato Usatîi pentru redactorii moldovesti.info.

Potrivit reprezentanților primăriei, începând cu 1 august poliția patrulează, în special sâmbăta, prin fața blocurilor pentru a prinde infractorii care ies la scuturat covoarele. “De multe ori vedem că infractorii care scutură covoarele, le lasa și fug când ne văd. Să știți ca noi confiscăm palasurile mai bunișoare. Așa e legea”, mărturisește locotenentul Ioan Poalălungă. Acesta se plânge că din cauza pocniturilor de la scuturatul covoarelor și polițiștii se sperie foarte tare pentru că le este frică de împușcături. Și Renato Usatîi susține că îi este frică de pocniturile ca de împușcătură.

Primăria din Bălți interzice bătutul covoarelor în fața blocului: ”sperie câinii vagabonzi și gopnicii”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Covoare-in-fata-blocului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Covoare-in-fata-blocului-copy-300x300.jpgadminSocialCovoare,primar,scuturate
Scuturatul covoarelor în fața blocurilor va fi amendat cu 100 de euro. Decizia aparține pimăriei orașului Bălți care s-a săturat să audă celebrele pocnituri răsunând în tot orașul. Autoritățile locale au găsit o soluție pentru cei care vor să aibă covoare curate. 'Locuitorii Bălțiului fac zgomot, praf și deranjează câinii vagabonzi, gopnicii...

Comentează