Piata Centrala Hramul Orasului copy

În sfârșit știm unde vom sărbători Hramul Chișinăului. Primarul Dorin Chirtoacă a anunțat astăzi că a decis până la urmă că sărbătoarea va avea loc tot în Piață. Numai că nu în cea a Marii Adunări Naționale. Va fi în mult mai cunoscuta și mai vizitata piață, Piața Centrală.

”Oamenii or să vină aici și or să asculte hituri naționale, moldovenești. Nu o să lipsească celebrul: Otravă, Otravă. De asemenea, oamenii pot dansa și pe melodia: V storonu, La o parte. Ne-am gândit că dacă Pavel Stratan s-a lansat în Piața Centrală, îi va face plăcere să se întoarcă tot aici și să cânte”, a declarat Dorin Chirtoacă pentru redactorii moldovesti.info.

Ideea a fost întâmpinată cu aplauze de locuitorii orașului Chișinău. Aceștia susțin că oricum toți chișinăuienii stau toată ziua în Piața Centrală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Piata-Centrala-Hramul-Orasului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Piata-Centrala-Hramul-Orasului-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit știm unde vom sărbători Hramul Chișinăului. Primarul Dorin Chirtoacă a anunțat astăzi că a decis până la urmă că sărbătoarea va avea loc tot în Piață. Numai că nu în cea a Marii Adunări Naționale. Va fi în mult mai cunoscuta și mai vizitata piață, Piața Centrală. ”Oamenii...

Comentează