Troleibuze Sauna copy

Canicula din ultima vreme a dat un motiv în plus primăriei din Chișinău să scumpească biletele pentru călătoria cu troilebuzul și microbuzul. Explicația este simplă, pasagerii nu plăteau până acum pentru sauna gratuită de care beneficiază la fiecare cursă. Directorul Transporturi din cadrul primăriei a anunțat deja care sunt noile tarife.

”Pentru troleibuz se va plăti 5 lei, iar pentru rutieră se va plăti 8 lei. Am inclus în acest tarif și saunele aromate de care beneficiază clienții noștri. Și trebuie să ne spuneți merci pentru că dacă te duci la cea mai ieftină saună din Chișinău fără 100 de lei nu intri. Unde s-a văzut să mergi la o saună cu arome și mirosuri greu de descris și să nu plătești?”, a declarat primarul orașului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Potrivit primăriei, nu doar sauna a crescut prețul biletelor. Din cauza gropilor, dar și a calității proaste a troleibuzelor și microbuzelor călătorii beneficiază de masaje gratuite în interiorul acestor vehicule. Mai mult, pentru că șoferii conduc ca în filmele americane, în care spărgătorii de bănci fug de polițiști, pasagerii au parte de experiențe uimitoare, pline de adrenalină și accidente spectaculoase.

Primăria Chișinău scumpește transportul în comun: ”unde s-a văzut să mergi în saună aromată și să nu plătești?”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Troleibuze-Sauna-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Troleibuze-Sauna-copy-300x300.jpgadminSocialDorin Chirtoacă,saună,scumpire,Troleibuz
Canicula din ultima vreme a dat un motiv în plus primăriei din Chișinău să scumpească biletele pentru călătoria cu troilebuzul și microbuzul. Explicația este simplă, pasagerii nu plăteau până acum pentru sauna gratuită de care beneficiază la fiecare cursă. Directorul Transporturi din cadrul primăriei a anunțat deja care sunt...

Comentează