Pentru că vremea este schimbătoare și va ninge chiar și de Paștele Blajinilor, primăria Chișinău a avut o idee genială. Cunoscut în presa din Chișinău ca fostul soț al Anișoarei, primarul capitalei a prezentat astăzi o rutieră specială, care va circula pe străzile capitalei. Această rutieră a fost adusă tocmai din Alpi, la mâna a două și a costat foarte puțin bugetul municipal: numai un milion de euro.

”Decât să ne chinuim să deszăpezim străzile, mai bine să punem astfel de rutiere și am scăpat de probleme. În banii aceștia producătorul de rutiere din Alpi m-a asigurat că mașina va avea și Wi-Fi. Deocamdată introducem rutiera pe ruta 155. Să vedem cât de bine se descurcă. Dacă merge, luăm astfel de rutiere pentru tot orașul. O să circulăm toată iarna fără să deszăpezim. Și nu doar iarna, sunt rutierele toamnă-iarnă-primăvara”, a declarat Dorin Chirtoacă după o sesiune de foto prin nămeții din fața primăriei.

Ca să nu sufere din cauza zăpezii, cel despre care se vorbește că ar fi și primarul Chișinăului îi sfătuiește pe oameni să-și ia schiuri, iar mai târziu, când dau gerurile, niște patine. Chirtoacă susține că a găsit o soluție pentru momentul în care va ploua în Chișinău: va cumpăra rutiere gondole.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3464-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/img_3464-1-300x300.jpgadminSocial
Pentru că vremea este schimbătoare și va ninge chiar și de Paștele Blajinilor, primăria Chișinău a avut o idee genială. Cunoscut în presa din Chișinău ca fostul soț al Anișoarei, primarul capitalei a prezentat astăzi o rutieră specială, care va circula pe străzile capitalei. Această rutieră a fost adusă...

Comentează