Veste bună pentru locuitorii din Chișău. Primăria a găsit o gunoiște excelentă pentru gunoaiele care terorizează capitala: Parlamentul. Așadar, iată că primăria reușește să rezolve o problemă stringentă. Primarul Chișăului, oricare o fi acela, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că Parlamentul este gunoiștea perfectă pentru a aduce deșeurile chișăienilor.

”Unchiul meu, care vorbește păsărește și spune, piu-piu, mi s-a plâns că Plaha l-a aruncat la gunoi. L-am întrebat despre ce gunoi vorbește și mi-a abisnit. Cică Parlamentul este un mare gunoi. M-am bucurat foarte tare. O gunoiște în centrul Chișinăului este tot ce visam, nu trebuie să te duci prea departe, aduci gunoiul în gunoiștea numită Parlament, unde mai sunt 101 de gunoaie”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Din păcate, gunoaiele de deputați din Parlament se opun acestei decizii. Deputații se cred politicieni, dar nu sunt decât niște gunoaie umane și trebuie tratate ca atare. Astfel, Parlamentul are nevoie urgentă de un gunoier-șef care să strivească bine gunoaiele de parlamentari și să le toarne deasupra alte gunoaie. Proprietarul gunoiștei din Parlament, oligarhul Vlad Plahotniuc, este de acord să aruncăm gunoi în Parlament, dar cere un mix ninormal de gunoaie la următoarele alegeri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Parlament-Masina-Gunoi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Parlament-Masina-Gunoi-copy-300x300.jpgadminSocial
Veste bună pentru locuitorii din Chișău. Primăria a găsit o gunoiște excelentă pentru gunoaiele care terorizează capitala: Parlamentul. Așadar, iată că primăria reușește să rezolve o problemă stringentă. Primarul Chișăului, oricare o fi acela, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că Parlamentul este gunoiștea perfectă pentru a aduce...

Comentează