Primarca interimară, Silvia Bradu, cunoscută în întreaga lume ca primarul raider al Capitalei, a anunțat că nu se oprește la administrația Chișinăului. Silvia Braideru vrea să introducă în modă tot felul de tunsori excentrice, iar cea mai nouă tunsoare a sa este inspirată chiar de bradul din PMAN.

”Îmi plac foarte mult tunsorile fără păr, tocmai de aceea când m-am uitat la bradul chel din PMAN mi-a venit ideea. Mi-am tuns părul în cap și am lăsat doar niște șmotoace de păr. Am denumit-o tunsoarea bradului. Cine nu este mulțumit de tunsoare, se poate adresa la mine, că o plătesc eu din banii mei. Vreau să-l conving și pe domnul Plaha să se tundă așa, dar acesta nu este obișnuit cu noul și, de fapt, lui îi place să-i tundă pe toți moldovenii, dar nu de păr, ci de bani”, a declarat primatul interimar al Chișinăului, Sclavia Braideru.

Dorin Chirtoacă, primarul suspendat este nemulțumit că el stă acasă și nu poate umbla cu iolka, așa cum se întâmpla anii din urmă. Acesta o acuză pe Sclavia Braideru că nu știe să umble cu iolka și îi cere lui Vlad Plahotniuc să-l pună la loc în funcția de primar.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Tunsoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Silvia-Radu-Tunsoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Primarca interimară, Silvia Bradu, cunoscută în întreaga lume ca primarul raider al Capitalei, a anunțat că nu se oprește la administrația Chișinăului. Silvia Braideru vrea să introducă în modă tot felul de tunsori excentrice, iar cea mai nouă tunsoare a sa este inspirată chiar de bradul din PMAN. ”Îmi plac...

Comentează