Renato Usatii monument Stas Mihailov copy

Renato Usatîi se ține de cuvânt și începe reformele cu dreptul în capitala de Nord. Acesta a anunțat că îl va cinsti câți ani va avea pe cel datorită căruia a ajuns astăzi primar de Bălți. Este vorba de Stas Mihailov, celebru cântăreț rus. Renato Usatîi a anunțat deja că strada principală din centrul orașului se va numi Stas Mihailov Street. Mai mult, aici va fi amplasat și un bust al artistului.

”Acest om merită pe deplin recunoștința noastră, a bălțenilor. Eu îi sunt recunoscător pentru că prin intermediul concertelor sale a reușit să vă convingă să mă votați pe mine. Acum pot să vă spun, că habar nu aveam ce promisiuni electorale să vă fac, eu nu sunt din Bălți și nu prea știu orașul, așa că aveam emoții. Dar a venit acest om, prietenul meu, Stas, și m-a ajutat enorm cu concertele sale, să-i dea Dumnezeu sănătate”, a declarat Renato Usatîi la ședința consiliului local.

Potrivit propunerii primarului Renato Usatîi, statuia lui Stas Mihailov va fi chiar pe strada cu același nume. Monumentul va fi poleit cu aur, iar prețul plătit din bugetul de stat va ajunge la aproape o jumătate de milion de euro. Evident, Stas Mihailov va dezveli monumentul său.

Prima reformă a lui Usatîi. Va numi o stradă din Bălți în cinstea lui Stas Mihailov și îi va face statuiehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Renato-Usatii-monument-Stas-Mihailov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Renato-Usatii-monument-Stas-Mihailov-copy-300x300.jpgadminSocialBălți,Renato Usatii,Stas Mihailov,statuie
Renato Usatîi se ține de cuvânt și începe reformele cu dreptul în capitala de Nord. Acesta a anunțat că îl va cinsti câți ani va avea pe cel datorită căruia a ajuns astăzi primar de Bălți. Este vorba de Stas Mihailov, celebru cântăreț rus. Renato Usatîi a anunțat deja că...

Comentează