Valeriu Strelet cu par copy

Abia a fost desemnat premier de către Vlad Plahotniuc, că Valeriu Streleț a și început pregătirile pentru funcția pe care o va ocupa. Acesta a anunțat că îi este rușine foarte mult cum arată, așa că va investi o jumătate de milion de euro în imaginea sa. Mai exact, își va implanta păr pe cap.

”Toți colegii de partid râd de mine, de chelia mea. M-am săturat să mi se zică, lâsâi, globus, avtobus. Cred că Moldova are nevoie de un premier prezentabil, cu păr pe cap. Așa că va trebuie să mă sacrific și să îmi pun păr. Stați liniștiți, nu sunt banii mei, îmi voi implanta păr din fondurile Ministerului Sănătății, care a anunțat un program de luptă împotriva cheliei bărbătești”, a declarat Valeriu Streleț pentru redactorii moldovesti.info.

Banii au fost virați deja în conturile lui Valeriu Streleț, care a anunțat că implantul va avea loc în Turcia, unde merge și la odihnă la All Inclusiv până la sfârșitul verii. Valeriu Streleț pășește astfel pe urmele patronului PLDM, Vlad Filat care cheltuie în fiecare an 1 milion de euro pentru implanturile de păr pe chelia sa.

Prima decizie importantă pe care o ia Valeriu Streleț în calitate de premier: ”îmi fac implant de păr!”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-cu-par-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-cu-par-copy-300x300.jpgadminPoliticimplant de păr,premier,Turcia,Valeriu Streleț
Abia a fost desemnat premier de către Vlad Plahotniuc, că Valeriu Streleț a și început pregătirile pentru funcția pe care o va ocupa. Acesta a anunțat că îi este rușine foarte mult cum arată, așa că va investi o jumătate de milion de euro în imaginea sa. Mai exact,...

Comentează