Această poză absolut șocantă a fost fotografiată chiar în seara de Paște, când toată lumea se aștepta să meargă la Catedrală, să ia lumină și să se bucure de sărbători. Mare le-a fost greața și șocul să vadă un Gondon chiar lângă directorul General al SRL Mitropolia Moldovei.

”Nu este posibil așa ceva. Sunt complet îngrețoșat de ce am văzut. M-am săturat de politică la biserică. Așa un Gondon nu are ce să caute la Catedrală. Lângă mine vreo două fumei mai slabe de înger au leșinat, eu însumi am vomitat de câteva ori. Gondonul stătea în fața tuturor cu roja lui respingătoare și ne zâmbea. Să meargă la transnistreni și la sirieni, nu la moldovenii de bună credință”, a declarat credinciosul Leonea Iaibu ținând batista la gură.

Enoriașii susțin că nici mirosul de tămâie nu a reușit să alunge duhoarea de Gondon. Așa că mulți nu s-au putut apropia să ia lumină și l-au huiduit pe prezik în gura mare. Cei mai mulți au plecat extrem de supărați de la biserică și în momentul în care l-au văzut pe Costea Țuțu mare ștuțăr prin Catedrală.

Mitropolitul susține însă că nu este nicio problemă pentru că el va primi un nou BMW negru, în plus, catedrala este sfințită după fiecare intrate al Gondonului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-Mitropolit-Paste-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-Mitropolit-Paste-copy-300x300.jpgadminPolitic
Această poză absolut șocantă a fost fotografiată chiar în seara de Paște, când toată lumea se aștepta să meargă la Catedrală, să ia lumină și să se bucure de sărbători. Mare le-a fost greața și șocul să vadă un Gondon chiar lângă directorul General al SRL Mitropolia Moldovei. ”Nu este...

Comentează