igor-dodon-panou-transnistria-copy

Prezerședintele Igor Dodon calcă pe urmele lui Timofti și promite să decoreze poporul transnistrean pentru realizările extrem de eroice în lupta cu sirienii care amenințau să vină în Republica Moldova. Prezerședintele a anunțat că acesta va fi primul ordin pe care îl va semna în calitatea sa de prezerședinte. Igor Dodon le-a mulțumit transnistrenilor și le-a promis la toți cetățenii românești.

”Le mulțumesc acestor oameni cu inima mare. În timp ce la hotarele noastre s-au adunat hoarde de 30 de mii de sirieni care intenționau să năvălească, bravul popor transnistrean s-a opus cu mic cu mare, cu mort cu viu. Au uitat de foame, boală, griji. Au venit și m-au votat. Le mulțumesc cu această ocazie și le promit că vor avea întâietate în obținerea cetățeniei românești, ca să meargă să muncească fără nicio problemă în Europa”, a declarat prezerședintele Igor Dodon.

Prezerședintele speră că transnistrenii români vor apăra și România, la fel cum au apărat și Moldova de sirieni și lesbiene. În același timp, Igor Dodon a conferit întregii Transnistrii statutul de țară eroină pentru că i-a apărat și i-a salvat pe moldoveni de sirieni și lesbiene. Și Găgăuzia ar putea primi astfel de statut. În schimb, Dodon i-a amenințat pe moldovenii care au fost împotriva sa că îi va expulza în Siria, care este un fel de Siberia, doar că e mai cald.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy-300x300.jpgadminInternațional
Prezerședintele Igor Dodon calcă pe urmele lui Timofti și promite să decoreze poporul transnistrean pentru realizările extrem de eroice în lupta cu sirienii care amenințau să vină în Republica Moldova. Prezerședintele a anunțat că acesta va fi primul ordin pe care îl va semna în calitatea sa de prezerședinte....

Comentează