stefan-cel-mare-lenin-copy

Bulevardul central al capitalei nu se va mai numi Ștefan cel Mare. Prezerședintele Dodon a anunțat printr-un ucaz că a dat ordin primarului Dorin Chirtoacă să redenumească bulevardul. Astfel că acesta se va numi bulevardul Lenina. Igor Dodon susține că astfel statalitatea țării se va îmbunătăți, iar lupta cu oligarhia va lua avânt.

”Lenin a fost mai puternic ca Ștefan chlen Mare. Lenin ne-a adus lumină, ne-a adus fericire, bunăstare. Pe vremea lui Lenin moldovenii o duceau mult mai bine, aveau colhozuri, aveau locuri de muncă. Nu exista BAC-ul sau camerele prostești de la BAC. În plus, Ștefan chlen Mare a luptat cu turcii, pe când Lenin a luptat cu oligarhii. Să vedeți cum vom fi mai stataliști când cel mai important bulevard din Moldova se va numi Lenina”, a declarat Igor Dodon.

Și nu este singura dorință a lui Dodon. Prezerședintele ales crede că Moldova va fi mult mai bogată, corupția va dispărea de la sine, iar Plahotniuc se va aresta singur dacă monumentul lui Ștefan cel Mare va fi mutat la Moldexpo, în fața Publika WC, iar în locul său va fi adus Vladimir, nu Plaha, ci Ilici Lenin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Stefan-cel-mare-Lenin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Stefan-cel-mare-Lenin-copy-300x300.jpgadminSocial
Bulevardul central al capitalei nu se va mai numi Ștefan cel Mare. Prezerședintele Dodon a anunțat printr-un ucaz că a dat ordin primarului Dorin Chirtoacă să redenumească bulevardul. Astfel că acesta se va numi bulevardul Lenina. Igor Dodon susține că astfel statalitatea țării se va îmbunătăți, iar lupta cu...

Comentează