publika-premiu-emisiune-copy

Performanță uriașă. O reușită nemaipomenită a jurnalismului moldovenesc. Un prezentator de la Publika a intrat în istoria jurnalismului mondial și a primit premiul Pulutzer, un fel de premiu Nobil, dar pentru jurnaliști. Prezentatorul a reușit să spună de un miliard de ori la televizor ”interlopii fugari, mafioții Victor și Viorel Țopa”, intrând astfel în Cartea Recordurilor. Tânărul prezentator a fost atât de fericit, că a plâns în direct și și-a mulțumit părinții, prietenii, cățelul, dar și pe coordonatorul executiv al Moldovei, care l-a sprijinit să atingă această performanță.

”Nu vă închipuiți cât de greu este să fii prezentator la Publika. Până și prezentatorii de la Meteo, când vorbesc despre vremea din Frankfurt, spun: iar acum să vedem cum va fi prognoza meteo în orașul în care stau interlopii fugari, mafioții Victor și Viorel Țopa. Nici la sport nu scăpăm. Dacă transmitem o știre despre Bundesliga, suntem obligați să zicem: iar acum știri din campionatul țării unde stau ascunși interlopii fugari, mafioții Victor și Viorel Țopa”, a declarat prezentatorul Publika TV.

Din păcate, premiul Pulutzer ar putea veni la pachet cu o tulburare nervoasă. Medicii psihiatri de la spitalul Național Colonița au descoperit că jurnaliștii care spun de prea multe ori: ”interlopii fugari, mafioții Victor și Viorel Țopa”, vorbesc asta chiar și în somn. Cel mai grav este că activitatea lor sexuală scade, se transformă în Țuțu și se pot îmbolnăvi chiar de Plahoză.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Publika-premiu-emisiune-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Publika-premiu-emisiune-copy-300x300.jpgadminMonden
Performanță uriașă. O reușită nemaipomenită a jurnalismului moldovenesc. Un prezentator de la Publika a intrat în istoria jurnalismului mondial și a primit premiul Pulutzer, un fel de premiu Nobil, dar pentru jurnaliști. Prezentatorul a reușit să spună de un miliard de ori la televizor ”interlopii fugari, mafioții Victor și Viorel Țopa”,...

Comentează