Incredibil, dar nemaipomenit. Donald Trump a schimbat soarta noastră printr-o iscălitură. Președintele SUA a anunțat în timpul unei conferințe de presă că a semnat un acord secret cu România prin care Moldova trece la Patria Mamă. Trump dă asigurări că nu există nicio problemă cu Putin pentru că el s-a asigurat că președintele rus nu o să fie împreună.

”După cum știți Putin este prietenul meu. Am băzărit împreună și am stabilit că în Moldova se fură prea mult, se bea prea mult și se stă degeaba prea mult. Așa că am decis să salvăm această țară. Deci, Moldova o dăm României, iar Transnistria Rusiei. Împărțirea s-a făcut și l-am chemat în casă mea albă pe președintele României ca să semnăm acest acord secret, un contract de comodat de luare primire a Republicii Moldova”, a declarat președintele Donald Trump.

Klaus Iohannis a fost de acord și l-a mulțumit pe Donald Trump pentru un cadou atât de frumos.

Ca să marcheze această zi minunată, Iohannis și Trump au scris pe pereții casei albe ”Basarabia este România!” și ”Nu Plaha!”

Din păcate, Igor Dodon se opune procesului logic de unire și i-a amenințat deja pe americani să nu se deorgăiască, să bea ceai și să nu se jeoași cu focul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Trump-si-Iohannis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Trump-si-Iohannis-copy-300x300.jpgadminInternațional
Incredibil, dar nemaipomenit. Donald Trump a schimbat soarta noastră printr-o iscălitură. Președintele SUA a anunțat în timpul unei conferințe de presă că a semnat un acord secret cu România prin care Moldova trece la Patria Mamă. Trump dă asigurări că nu există nicio problemă cu Putin pentru că el...

Comentează