Evgheni Șevciuk Buletin Romanesc copy

Surprinzător, cel mai mare antiromân, președintele Transnistriei, a depus actele și a primit cetățenia României în timp record. Dovada? Numele lui Evgheni Șevchuk a apărut deja în Monitorul Oficial din Harghita, localitate unde și-a stabilit domiciliul. Criticat în presa transnistreană că are duble valori, oficial este dușmanul României, dar neoficial se bucură de toate beneficiile pe care le oferă cetățenia, președintele Trasnistriei a avut o ieșire vehementă și plină de flatulență.

”Eu nu dau doi bani pe cetățenia românească. Pe mine mă doare în rect de acest pașaport. Aveam nevoie de el ca viză, să pot circula în Uniunea Europeană și Statele Unite ușor. Și cei care mă acuză că nu mai sunt românofob sunt niște proști. Știți de ce am domiciliul în Harghita? Pentru că acolo sunt doar unguri, nu este niciun român. Iar ungurii sunt prietenii rușilor, nu ca românii iștea fățarnici”, a scris Evgheni Șevchuk pe pagina sa oficială de pe Odnoklassniki.

Autoritățile române nu-și explică însă cum a reușit președintele Transnistriei să ajungă cetățean român în numai 2 săptămâni, în condițiile în care resturile solicitanților ajung să obțină cetățenia după 2-5 ani. Cu toate acestea, România a declarat că nu are cum să-i retragă cetățenia lui Evgheni Șevchuk.

Președintele Transnistriei, Evgeni Șevchuk, a devenit cetățean al României: ”pașaportul românesc e doar o viză”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Evgheni-Șevciuk-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Evgheni-Șevciuk-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminInternaționalbuletin românesc,cetățenie,Evgheni Șevchuk
Surprinzător, cel mai mare antiromân, președintele Transnistriei, a depus actele și a primit cetățenia României în timp record. Dovada? Numele lui Evgheni Șevchuk a apărut deja în Monitorul Oficial din Harghita, localitate unde și-a stabilit domiciliul. Criticat în presa transnistreană că are duble valori, oficial este dușmanul României, dar...

Comentează