Președintele Siriei, Bashar Al Assad, i-a transmis felicitări preșervativului Igor Dodeorganâi. Iar pentru că Dodeorganâi a devenit preșervativ cu ajutorul celor 30 de mii de sirieni, Bashar Al Assad i-a cerut bani. Președintele sirian susține că Dodeorganâi este obligat acum să-l ajute financiar, așa cum și el l-a ajutat pe preșervativul Moldovei cu 30 de mii de sireini.

”Le-am dat voie în campania erectorală să vorghească despre concetățenii mei, iar acum domnul Dodeorganâi nici nu vrea să-mi răspundă la mobilnic. L-am sunat, i-am dat bip, nimic. Oamenii aceștia, 30 de mii de sirieni nu au venit pe ochi frumoși în Moldova. Au nevoie și ei de o casă în care să stea, au nevoe de o masă caldă, de niște moldovence și bani, cât mai mulți bani”, a declarat Bashar Al Assad.

Igor Dodeaorganâi a lăsat să se înțeleagă că el a vorbit deja cu proprietarul său. Astfel că o parte dintre sirienii care l-au ajutat să ajungă din gandon în preșervativ, vor fi cazați la Sadova, în casa părinților săi. Cealaltă jumătate în hotelul Nobil, la stâpântul său, Plaha.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-arab-camila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-arab-camila-copy-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Siriei, Bashar Al Assad, i-a transmis felicitări preșervativului Igor Dodeorganâi. Iar pentru că Dodeorganâi a devenit preșervativ cu ajutorul celor 30 de mii de sirieni, Bashar Al Assad i-a cerut bani. Președintele sirian susține că Dodeorganâi este obligat acum să-l ajute financiar, așa cum și el l-a ajutat...

Comentează