Președintele Siriei, Bashar Al Assad, i-a transmis felicitări preșervativului Igor Dodeorganâi. Iar pentru că Dodeorganâi a devenit preșervativ cu ajutorul celor 30 de mii de sirieni, Bashar Al Assad i-a cerut bani. Președintele sirian susține că Dodeorganâi este obligat acum să-l ajute financiar, așa cum și el l-a ajutat pe preșervativul Moldovei cu 30 de mii de sireini.

”Le-am dat voie în campania erectorală să vorghească despre concetățenii mei, iar acum domnul Dodeorganâi nici nu vrea să-mi răspundă la mobilnic. L-am sunat, i-am dat bip, nimic. Oamenii aceștia, 30 de mii de sirieni nu au venit pe ochi frumoși în Moldova. Au nevoie și ei de o casă în care să stea, au nevoe de o masă caldă, de niște moldovence și bani, cât mai mulți bani”, a declarat Bashar Al Assad.

Igor Dodeaorganâi a lăsat să se înțeleagă că el a vorbit deja cu proprietarul său. Astfel că o parte dintre sirienii care l-au ajutat să ajungă din gandon în preșervativ, vor fi cazați la Sadova, în casa părinților săi. Cealaltă jumătate în hotelul Nobil, la stâpântul său, Plaha.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-arab-camila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-arab-camila-copy-300x300.jpgadminInternațional
Președintele Siriei, Bashar Al Assad, i-a transmis felicitări preșervativului Igor Dodeorganâi. Iar pentru că Dodeorganâi a devenit preșervativ cu ajutorul celor 30 de mii de sirieni, Bashar Al Assad i-a cerut bani. Președintele sirian susține că Dodeorganâi este obligat acum să-l ajute financiar, așa cum și el l-a ajutat...

Comentează