Vladimir Putin nu s-a dus cu mâna într-un loc la reuniunea G20. Președintele rus a luat cu el pudelul sau preferat. Este vorba de o rasă numită în cinstea sa: Dodonul Putinez.

Daraghie Tavarischi, Dodonul Putinez este un pudel extraordinar. L-am găsit în Republica Of Of Moldova și de atunci nu mă pot despărți de el. Odată l-am uitat 10 ore la mine în anticameră. Apoi, o stat săracul zece ore legate fără apă și mâncare, doar mi-o pișat un pic covorul. Dodonul Putinez este un pudel docil, care face tot ce-i spun și nu cere mare lucru. I-am dat o puteovkă în Turcia, l-am cătăit oleacă cu avionul și gata. Îmi păzește acum la Sadova 30 de mii de emigranți sirieni pe care i-am lăsat acolo“, le-a spus Putin celorlalți președinți.

Ca să demonstreze că Putin sledește za bazar, pudelul de rasa Dodon Putinez a început să latre și l-a pupat repede în fund pe stăpânul său. Apoi s-a dus repede la Trump și a mârâit un pic, dar a fugit cu coada între vine. Pentru acest spectacol, președintele rus i-a aruncat pe sub masă un os.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6646.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6646-300x300.jpgadminSocial
Vladimir Putin nu s-a dus cu mâna într-un loc la reuniunea G20. Președintele rus a luat cu el pudelul sau preferat. Este vorba de o rasă numită în cinstea sa: Dodonul Putinez. 'Daraghie Tavarischi, Dodonul Putinez este un pudel extraordinar. L-am găsit în Republica Of Of Moldova și de atunci...

Comentează