Nicolae Timofti este solidar cu grecii. Presedintele tarii ii indeamna pe moldoveni sa dea fiecare cat poate pentru aajuta grecii sa iasa din criza financiara severa. Acesta este sigur ca moldovenii sunt strangatori si chiar daca se plang mereu ca nu au bani, tot si-au pus de-o parte ceva, pentru zile negre.

“Nu ma adresez oligarhilor ca ei trebuie sa se duca in concedii si au nevoie de bani. Ma adresez oamenilor simpli cu suflet mare. Ei nu merg in concediu. Nu putem sa stam si sa ne uitam cum se îneaca in datorii grecii. Trebuie sa scoateti de la coltun si sa-i ajutati. Eu din start va spun ca nu pot sa dau nimic pentru ca sunt pensionar”, spune cu lacrimi tn ochi Nicolae Timofti.

Ca banii sa ajunga cat mai repede la destinatie, Nicolae Timofti propune saritorilor la nevoie sa vireze sumele direct in contul Bancii de Economii.

“Am vorbit cu domnul Ilan, se duce saptamana viitoare la mare in Grecia si i-ar fi trebuit banii. Stati fara grija, o sa ia doar oleaca din banii donati, mai avea nevoie 10 mii de euro ca se duce la 5 stele All Inclusiv. Dar restul ii lasa grecilor direct in restaurante. La karaoki ii place mult”, spune entuziasmat Nicolae Timofti.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Nicolae-Timofti-cu-euro-in-mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Nicolae-Timofti-cu-euro-in-mana-copy.jpgadminFinanțe
Nicolae Timofti este solidar cu grecii. Presedintele tarii ii indeamna pe moldoveni sa dea fiecare cat poate pentru aajuta grecii sa iasa din criza financiara severa. Acesta este sigur ca moldovenii sunt strangatori si chiar daca se plang mereu ca nu au bani, tot si-au pus de-o parte ceva,...

Comentează